Nyheder / pressemeddelelser

Nye udvalgte kendelser

Pakkerejse-Ankenævnet har i dag offentliggjort 8 nye kendelser indenfor de mest almindelige sagstyper på Ankenævnets hjemmeside.

Der er tale om følgende sager:

19-2798: Klagen blev realitetsbehandlet, uanset at der var gået mere end et år fra første henvendelse til rejsearrangøren før sagen blev indbragt hos Ankenævnet, da rejsearrangøren ikke havde givet klageren information om muligheden for at indbringe en sag for Pakkerejse-Ankenævnet.

19-2122: Kompensation først beregnet fra det tidspunkt klageren reklamerede til guiderne på rejsemålet.

19-1577: Klageren var ikke berettiget til at afbestille rejsen uden omkostninger, da rejsearrangøren opkrævede merpris for en voksen, som følge af klagerens forkerte oplysning om en medrejsendes alder.

19-2716: Rejsen var behæftet med en mangel, da det bestilte hotel - ved en fejl på rejsearrangørens hjemmeside - var anført som beliggende i en anden by end bestilt.

19-2916: Rejsen var behæftet med en mangel, da der i det bestilte familieværelse til fem personer kun kunne indkvarteres fire personer.

19-1199: Klageren var berettiget til at hæve købet pga. rejsearrangørens manglende fyldestgørende afhjælpning.

19-2286: Rejsen var behæftet med en mangel, da der ikke var køleskab på værelset, som lovet.

20-276: Rejsen var behæftet med en mangel, da klageren med rette havde kunnet forvente at det bestilte Deluxe-værelse havde balkon med to liggestole.

 

 

Du finder samtlige udvalgte kendelser her.