Nyheder / pressemeddelelser

Offentliggørelse af nye udvalgte kendelser

Pakkerejse-Ankenævnet har i dag offentliggjort 6 nye kendelser indenfor de mest almindelige sagstyper på Ankenævnets hjemmeside.

Der er tale om følgende sager:

2016/0113: Da klageren havde købt værelse med balkon, og da der ikke kunne stå et bord og to stole på balkonen, fandt Ankenævnet, at klageren med rette havde kunnet forvente, at balkonen var større.

2016/0080: Sagen blev afvist fra behandling i Ankenævnet, da klageren burde have indset, at skiskolen ikke blev købt som en del af pakkerejsen, men hos en anden virksomhed.

2016/0090: Bureauets almindelige afbestillingsregler tilsidesat som urimelige, og bureauet kunne derfor alene kræve et passende vederlag fastsat under hensyn til tidspunktet for afbestillingen og pakkerejsens karakter.

2016/0104: Klageren burde ved gennemlæsning af billetten, som han modtog efter sin bestilling, have bemærket, at All Inclusive ikke var inkluderet i rejsens pris eller i det mindste have søgt forholdet afklaret ved henvendelse til bureauet.

2016/0142: Ankenævnet fandt at klageren med rette havde kunnet forvente at tjekke ind i lufthavnen ud fra det fremsendte materiale. Klageren var derfor berettiget til tilbagebetaling af det opkrævede gebyr til udskrivning af boardingpas.

2016/0173: Klageren kunne ikke forvente, at det hotel hun skulle indkvarteres på, var afbilledet i udbudsmaterialet.

 Du kan finde samtlige af Ankenævnets udvalgte kendelse her.