Nyheder / pressemeddelelser

Offentliggørelse af nye udvalgte kendelser

Pakkerejse-Ankenævnet har i dag offentliggjort 5 nye kendelser indenfor de mest almindelige sagstyper på Ankenævnets hjemmeside.

Der er tale om følgende sager:

2015/0036 - Klageren burde ved aftalens indgåelse have indset, at den oplyste pris for rejsen måtte bero på en fejl. Da klageren ikke ønskede at betale prisdifferencen annullerede bureauet rejsen.

2015/0041 - Klageren afslog afhjælpning om at leje skiudstyr, da skibagagen var forsinket. Endvidere var det ikke påregneligt for bureauet, at klagerens hustru havde pakket sine specialfremstillede knæskinner i sin støvletaske.

2015/0043 - Afrejsen blev fremrykket til en dag før oprindelig afrejse og klageren var derfor berettiget til at få dækket sine udgifter til den ekstra hotelovernatning på rejsemålet.

2015/0071 - Bureauet kunne ikke opkræve valutatillæg, da klageren ikke på en tilstrækkelig tydelig måde var blevet oplyst om prisforhøjelser og prisnedsættelser og beregningsmetoden herfor. Bureauet havde oplyst, at flybilletterne var ikke-refunderbare, hvorfor klageren ikke var berettiget til tilbagebetaling af dem.

2015/0076 - Da det fremgik af hjemmesiden, som var en del af aftalegrundlaget, at et familieværelse bestod af to dobbeltværelser, der forbindes via terrassen, var klageren indkvarteret i overensstemmelse med aftalegrundlaget. 

Du kan finde samtlige af Ankenævnets udvalgte kendelse her.